lørdag den 9. maj 2015

Iskolde banan hapser med chokolade og kokos

Lørdag betyder selvfølgelig hygge og lækkerier. Lille C har længe plaget om at vi skulle putte en banan i fryseren så det blev en is.
Heldigvis bliver er inspireret og fuld af idéer hos hende Madbanditten - så i stedet for at kaste en almindelig kedelig banan i fryseren,  lavede jeg tidligere i dag denne lille overraskelse - og pigerne var vilde med dem.

Det er så simpelt at jeg lavede dem,  mens jeg alligevel stod og snakkede i telefon.

Alt du skal bruge er:

2 bananer

1/2 plade mørk chokolade 

Lidt kokosnød


Skær bananerne i passende stykker og smelt chokoladen. Jeg hørte engang ar hvis du vil have en chokolade der knækker,  så skal du smelte halvdelen af det chokolade du skal bruge, tage den af varmen  og derefter komme resten af den hakkede chokolade i den varme chokolade og lade det smelte sammen - så det gør jeg selvfølgelig altid. Dyp bananstykkerne i den smeltede chokolade, læg forsigtigt stykkerne på et stykke bagepapir og drys med kokosmel.

Det er bedst hvis du ligger bagepapiret på en tallerken så er det nemmere at flytte rundt på. Hvis du vil have ekstra kokos, så vendt et par minutter til chokoladen er lidt mere størknet og så drys et nyt lag kokos på.

Til stykkerne i fryseren og tag dem ud lige inden de skal nydes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar