søndag den 25. august 2013

Tortillas med kylling

Nemme og i den grad lækre.
Pigerne er som så mange andre børn, ikke de største fan af varme, smattede grøntsager - så jeg nøjedes med at ligge grøntsagerne på til sidst og blot vende dem med kødet, uden varme.



 
 
      Indgredienser:
  • 4 kyllingefiletter (jeg brugte frosne, så de er billigere)
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • snack ærter
  • 8 hvedetortillas
  • 1 lime
  • 3 avocado
  • 1-2 spsk creme fraiche
  • salt og peber
      Til krydring af kylling:
  • 2.5 cm ingefær - skrællet og revet
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 knsp. salt
  • 1 spsk. olie
  • 3-4 stænk tabasco

1 Bland ingredienserne til krydringen sammen. Skær kyllingen i passende strimler og læg det i blød i saucen - gerne 1 time før stegning, men det er ikke nødvendigt, hvis du har travlt
"uhm det kommer til at smage så godt"

2 Imens det trækker, kan du passende skylle grøntsagerne og skære peberfrugten i passende strimler.

3 Blend avocadoer, creme fariche, saften fra den halve lime + salt og peber sammen.
(du kan evt også blande lidt hvidløg og chili i din guaccamole, men det kan pigerne i dette hjem ikke lide. Så vores er den børnevenlige af slagsen)

4 Varm stegepanden i 2 min. Tilsæt den krydrede kylling og steg det i 4-5 min, til det er mørt.

5 Dæk tortillaerne med folie og varm dem i ovnen 6-7 min eller til de er gennemvarme.
(husk altid at læse tilberedningen på den pakke du har købt)

6 Sluk for varmen på panden, og bland grøntsagerne + saften fra den sidste halve lime, sammen med kyllingen.

7 Læg en klat guaccamole på tortillaen og kom kyllinge-grøntsagsblandingen på efter behag. Rul sammen og velbekommen :-)
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar