Pigerne er som så mange andre børn, ikke de største fan af varme, smattede grøntsager - så jeg nøjedes med at ligge grøntsagerne på til sidst og blot vende dem med kødet, uden varme.
Indgredienser:
- 4 kyllingefiletter (jeg brugte frosne, så de er billigere)
- 1 gul peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- snack ærter
- 8 hvedetortillas
- 1 lime
- 3 avocado
- 1-2 spsk creme fraiche
- salt og peber
Til krydring af kylling:
- 2.5 cm ingefær - skrællet og revet
- 2 spsk flydende honning
- 1 knsp. salt
- 1 spsk. olie
- 3-4 stænk tabasco
1 Bland ingredienserne til krydringen sammen. Skær kyllingen i passende strimler og læg det i blød i saucen - gerne 1 time før stegning, men det er ikke nødvendigt, hvis du har travlt
"uhm det kommer til at smage så godt"
2 Imens det trækker, kan du passende skylle grøntsagerne og skære peberfrugten i passende strimler.
3 Blend avocadoer, creme fariche, saften fra den halve lime + salt og peber sammen.
(du kan evt også blande lidt hvidløg og chili i din guaccamole, men det kan pigerne i dette hjem ikke lide. Så vores er den børnevenlige af slagsen)
4 Varm stegepanden i 2 min. Tilsæt den krydrede kylling og steg det i 4-5 min, til det er mørt.
5 Dæk tortillaerne med folie og varm dem i ovnen 6-7 min eller til de er gennemvarme.
(husk altid at læse tilberedningen på den pakke du har købt)
6 Sluk for varmen på panden, og bland grøntsagerne + saften fra den sidste halve lime, sammen med kyllingen.
7 Læg en klat guaccamole på tortillaen og kom kyllinge-grøntsagsblandingen på efter behag. Rul sammen og velbekommen :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar